MiraDry ® Behandlingen

Hvad er MiraDry®?

MiraDry® er behandling af overdreven svedtendens (hyperhidrose) i armhulerne, der sikrer en varig og markant reduktion af sved og sved lugt:

  • FDA godkendt svedbehandling
  • Ikke-kirurgisk behandling
  • Ingen brug af toksiner
  • Varig effekt – oftest efter blot én behandling
  • Kan anvendes af alle*, der lider af svedproblemer
  • Udføres af speciallæge Lisa Secher

SVEDfri er den førende og mest erfarne klinik i Danmark, der tilbyder den revolutionerende og anerkendte MiraDry® behandling.

Er du i tvivl, om MiraDry® er noget for dig? Så bliv kontaktet af speciallæge Lisa Secher til en uforpligtende samtale.

Før MiraDry® behandlingen hos SVEDfri med speciallæge Lisa Secher

Før MiraDry® behandlingen optegnes området

MiraDry® behandling udføres af speciallæge Lisa Secher

MiraDry® behandling udføres af speciallæge Lisa Secher, der lægger en lokalbedøvelse

SVEDfri anvender det anerkendte MiraDry® apparatet til behandling af hyperhidrosis

SVEDfri anvender det anerkendte MiraDry® apparatet til behandling af hyperhidrosis

MiraDry apparatet udsender præcist kontrolleret elektromagnetisk energi, hvorved svedkirtlerne destrueres.

MiraDry apparatet udsender præcist kontrolleret elektromagnetisk energi, hvorved svedkirtlerne destrueres, hvilket sikrer et vedvarende resultat.

MiraDry apparatet tilfører køling, så huden beskyttes, og svedkirtlerne destrueres, hvilket sikrer et vedvarende resultat.

MiraDry® apparatet tilfører køling, så huden beskyttes, samtidig med at svedkirtlerne destrueres.

Selve MiraDry ® behandlingen

Som det første vil der blive foretaget en test i armhulerne (iod-stivelses test), der præciserer, hvor du sveder mest. Dette gøres ved forundersøgelsen, hvor lægen også vurderer dine armhuler og optager journal på dig, for at finde ud af, om du er velegnet til MiraDry ® behandlingen.

På selve behandlingsdagen afrenses armhulen og området, der skal behandles, optegnes ved hjælp af en skabelon, der passer præcist til din armhule. Herefter lægges der lokalbedøvelse med små stik i hele området,hvorefter selve behandlingen går i gang:

MiraDry ® hovedet placeres efter optegningerne i armhulen og flyttes med jævne mellemrum rundt til talrige punkter i hele det sved producerende område. Typisk mærkes et let sug i huden, da maskinen skaber et vacuum, som sikrer, at huden er korrekt placeret under hele behandlingen. Hvert punkt måler 10×30 mm og behandles i cirka 45 sekunder, hvoraf den ene halvdel går til opvarmning af området og den anden til nedkøling. På grund af lokalbedøvelsen vil du ikke kunne mærke forskel på disse.

Læs også Praktiske oplysninger

Hvordan virker MiraDry ®?

MiraDry ® apparatet udsender kontrolleret elektromagnetisk energi til små punkter i armhulen, hvorved svedkirtlerne destrueres. Der sker en selektiv opvarmning af det tynde lag i huden, hvor kirtlerne er placeret. Dette sker ved fysisk rotation af dipolære molekyler mellem fedtvævet i armhulen og deioniseret vand i MiraDry ® maskinen, og dermed fjernes svedkirtlerne permanent ved såkaldt termolyse. Dette reducerer svedlugt og svedproduktion under armene betydeligt og permanent, da ødelagte svedkirtler ikke har evnen til at gendanne sig.

Da svedkirtlerne ligger i relation til hårsækkene i armhulerne, oplever en del også en reduktion i hårvæksten i armhulerne. Dette ses hos cirka hver 4., der bliver behandlet med MiraDry ®.

Læs mere om MiraDry behandlingen på MiraDry’s egen amerikanske hjemmeside.

This post is also available in: English