Testimonials

“Efter at have været i offentligt regi i over 12 år, med Botox behandlinger hver 5. måned, med 40 nålestik under hver arm, tog jeg beslutningen om at få en behandling hos Lisa. Det er ganske enkelt enestående. Ikke flere smerter, ikke flere hovedpiner af Botox og nu kan jeg endelige gå i mine elskede lyseblå skjorter igen.
Giver ganske enkelt selvsikkerheden tilbage.”

“I gymnasiet havde jeg så store problemer med sved under armene, at mine klassekammerater skrev i min blå bog, at min fremtid ville være som testperson hos et deodorantfirma. Det problem kommer jeg nu aldrig til at have igen takket være SVEDfri!”

“Det gjorde mindre ondt end at få lavet negle”

“På mit arbejde har jeg oplevet problemer med svedpletter under armene på mine skjorter. Tidligere har jeg været nødt til at tage en jakke over skjorten, men det behøver jeg ikke mere.”

“Først og fremmest er selve behandlingen smertefri, Lisa gør alt med et
smil og man føler sig rigtigt tilpas under hele forløbet. Efter
behandlingen er man lidt følelsesløs under armene, og når bedøvelsen
tager sig, bliver man en smule øm, men intet der gør den store
forskel. Resultatet derimod er enorm, det har fuldstændigt lavet om på
mit liv, ikke længere skal jeg skifte tøj i løbet af dagen eller
værre opmærksom på hvad tøj jeg skal have på.

Det er utroligt! Og
kan kun anbefalede behandlingen.”

“Jeg har ikke engang haft brug for deodorant efter behandlingen…”

MiraDry has changed my life! I’ve suffered with embarrassing sweat stains under my arms ever since I was a teenager. Since my treatment with Dr. Lisa Secher, all of that is behind me. Dr. Secher ensured the procedure was pain-free and simple, and her company was delightful. The mentioned recovery time and side effects of the procedure were minimal and did not affect my normal life. The results were immediately evident, as I could wear a dress shirt to work and put it in the closet at the end of the day to be worn again, which is something I’ve never done in my life! The cost of the procedure is a little steep, but the confidence and the sense of normality that it provides is well worth the money!

Thank you, Dr. Secher!

Som teenager fik jeg foretaget en ETS operation, som desværre resulterede i den bivirkning, at jeg nu lever med overdrevet kompensatorisk sved på hele min krop undtaget hænder og ansigt.

Jeg har prøvet mange forskellige  behandlinger for at mindske min svedtendens, her i blandt oral medicin og botox.

Da jeg hørte om miraDRY  til behandling af underarmssved, besluttede jeg mig for at prøve behandlingen for at mindske min underarmssved permanent. På den måde kunne jeg have færre svedige områder på kroppen af bekymre mig om. Jeg har nu fået to behandlinger med miraDRY for at mindske min underarmssved.  miraDRY behandlingerne har reduceret min underarmssved markant. Førhen drev det fra mine underarme med sved ved de mindste stimuli, nu sveder jeg kun under armene når jeg dyrker sport eller hvis temperaturen er høj.

Jeg vil klart anbefale miraDRY behandlingen til reducering af overdreven underarmssved.

Behandling med MiraDry er hurtig, effektiv og overraskende smertefri! Kan klart anbefales til alle med øget svedtendens. Som hudlæge vil jeg også klart anbefale denne behandling til mine patienter i stedet for Botox.

Tænker ikke mere over det!
Jeg er lykkelig for, at jeg fik anbefalet Lisa og SVEDfri fra en anden hudlæge. Det er den bedste permanente løsning på mine svedproblemer under armene: 3 måneder efter min behandling hos Lisa har jeg glemt alt om mine tidligere sved-bekymringer. Førhen skulle jeg altid tænke over, hvor jeg satte mig i forsamlinger osv, og min taske var fyldt med deodoranter og håndsprit – intet har jeg skænket en tanke siden…!

Lisas tillidsfulde og informative forundersøgelse sørgede på bedste vis for, at jeg vidste alt om både behandling og tiden efter. Og så var det ultra trygt, at have telefoniske opfølgningssamtaler 1 måned og 3 måneder efter behandling.

Tusinde tak Lisa, jeg kan ikke anbefale dig og forløbet nok.

Jeg forventede for at være helt ærlig ikke den store effekt af behandlingen, da jeg før er blevet skuffet i den forbindelse. Jeg må idag erkende, at pengene ikke kunne være blevet brugt bedre. Jeg sveder  minimalt og hvor jeg førhen kunne lugte mig selv dagligt, så sker det kun sjældent idag, når jeg har dyrket sport, hvilket er en kæmpe forbedring. Hos svedfri har de reelt en interesse i at forbedre livet for en, og ikke bare at tjene penge, hvilket jeg klart kun kan anbefale til alle andre, der føler de har brugt penge nok på uholdbare behandlinger.

Har i lang tid været irriteret af overdreven sved under armene, som blandt andet har gjort at jeg til tider har følt mig utilpas i sociale sammenhænge og som har begrænset hvad for noget tøj jeg har kunnet gå med. Efter at have researchet på nettet og forhørt mig på diverse forumer, fandt jeg frem til Svedfri, som udførte den såkaldte MiraDry behandling.
Jeg skrev en e-mail til speciallæge Lisa Secher, som udfører denne behandling og fik et svar tilbage bare få timer efter hvorpå jeg fik af vide at jeg bare skulle komme ind til en konsultation.
Lisa er utrolig imødekommende og sød, men stadig serviceminded og professionel indenfor hendes fag. Jeg kunne trygt overlade mig selv i hendes kompetente hænder. Efter konsultationen gik der ikke mange timer før jeg skrev til hende at jeg meget gerne vil gennemgå behandlingen.
Jeg havde forestillet og forberedt mig på en smertefuld procedure, men blev glædeligt overrasket! Det eneste ”problem”, hvis man da kan kalde det et problem, der opstod, var at min hånd faldt i søvn under behandlingen. Men igen var Lisa utrolig serviceminded og lod min arm hvile et minuts tid til alt var normalt igen, før hun fortsatte behandlingen.
Hvis der er nogen, som døjer med samme problem som jeg gjorde, kan jeg varmt anbefale MiraDry behandlingen og Svedfri. Det har været det hele værd og hjulpet mig utroligt meget!

Siden mine teenage år har jeg lidt meget af sved under armene. Ikke bare almindelig sved i forbindelse med sportudøvelse, arbejde og stressede situationer. Men overvældende sved som altid har gjort, at jeg absolut ikke kunne gå med T-shirts, skjorter og lign.
Jeg har altid fundet det “pinligt” og meget ubehageligt samt følt mig “beskidt”. Resultatet har været, at jeg altid har pakket mig ind i mørke trøjer, hvor man ikke rigtig kunne se og fornemme svedpletterne.
Store skjolder på både jakker, trøjer og alt andet beklædning til overkroppen har været et dagligt syn. Utallige er de gange, hvor jeg har smidt fx læderjakker og habitjakker ud, på grund af at de var ødelagt af disse skjolder under armene.
Som voksen har et arbejde med ledelse, møder og konferencer altid gjort tøjvalget meget besværligt. Det er bare ikke optimalt, at “stå på scenen” og ofte tænke mere på, om tilhørerne lagde mere mærke til mine armhuler, end til det jeg sagde. Igennem årene har jeg selvfølgelig forsøgt kostændringer, gået til egen læge og i sidste ende endt til konsultation på Amtssygehuset. Ingen og intet kunne hjælpe.
Tilfældigvis ser jeg i slutningen af 2015 en annonce fra SVEDfri. Jeg kontakter Lisa og tager til en konsultation, hvor vi taler om problemet og mulighederne med SVEDfri’s løsning.
Min første tanke var, at det lyder for godt til at være sandt. En simpel behandling skulle kunne løse mit problem – for altid!
Efter konsultationen med Lisa var min første tanke, at jeg kunne ligeså godt prøve det, for alternativet var at leve med svedproblemet resten af livet. Men, jeg kunne faktisk ikke rigtig tro på, at behandlingen virkelig ville hjælpe. DET GJORDE DEN..! Den 9. Januar 2016 behandlede Lisa mig på klinikken. Det tog et par timer og var fuldstændig smertefrit. De efterfølgende par dage, følte jeg mig lidt hævet og “oppustet” under armene. Og der var ingen sved. Jeg var faktisk stadig ikke helt overbevist. Et eller andet sted troede jeg stadig, at sveden ville komme tilbage i løbet af ugen.
Nu er der gået 6 måneder. Og mit liv er ændret. Først og fremmest ingen sved. Ingen bekymringer om tøjvalg. Ingen følelse af “urenhed”. Jeg går i dag i T-shits og skjorter og nyder det til fulde.
Lisa havde ved første konsultation fortalt, at man nogen gange behøver 2 behandlinger for at få det ønskede resultat. Jeg har fået én behandling – og mit problem er fuldstændig væk.
…og følelsen af, at gå ind i en tøjbutik og kunne købe hvad som som helst – uden at tænke på, om man nu kan gå med det – er vidunderlig:)
På baggrund af mine oplevelser kan jeg kun anbefale SVEDfri på kraftigste. Og så må jeg også sige, at Lisa er en fantastisk passioneret person, som guidede mig igennem forløbet på en behagelig, venlig og meget professionel måde.
Igen…SVEDfri behandlingen har ændret mit liv..!

Jeg har tidligere prøvet botox, som er deprimerende midlertidig. Indtil jeg fandt denne permanente metode, som gør mig fri af armsved – hvilken befrielse!

I mere end 30 år har jeg kæmpet med bekymringer og skam i forbindelse med overdreven armsved – efter at have fået en MiraDry behandling er mit liv fuldstændig forandret til det bedre!

Aldrig mere er jeg tvunget til at vælge tøj, som hjælper mig med at kamouflere min armsved. Nu står den på en helt ny garderobe, som indeholder flere og lysere farver, samt i langt flere materialer end tidligere!

At få en MiraDry behandling er den bedste beslutning i mit liv – og få den foretaget hos Lisa Secher, som er både dygtig, tillidsvækkende og indfølende læge, gør at jeg følte mig velinformeret og tryg ved forløbet!

Miradry er så langt jeg kan se den eneste behandlingen pr i dag, som virkelig fungerer. For meg gikk det hele helt smertefritt. Hadde stor hevelse i to dager, men levde som normalt fra jeg gikk ut døren.
Lisa er utrolig profesjonell og dyktig. Hun er hudlege av yrke og har dermed de beste forutsetninger for å gi best mulig resultat. De fleste andre som tilby miradry har ikke denne kompetansen. Mange av dem som må ha to behandlinger, må det fordi behandleren ikke gjør en god jobb første gang. Jeg gjorde  grundig research på forhånd og Lisa gjorde akkurat slik jeg hadde fått for meg at var den mest effektive metoden.

Før min behandlingen oplevede jeg dagligt bekymringer omkring mit
tøjvalg. Disse problemer er nu fuldstændig forsvundet. Behandlingen
har medført en styrket selvtillid i alle sociale sammenhæng, samt en
større livskvalitet. Jeg modtog en behandling uden nogen som helst
smerte, og vendte tilbage til min normale hverdag dagen efter
behandlingen.

Jeg kan på det varmeste anbefale MiraDry behandlingen til alle, som
oplever en daglig nedsat livskvalitet i tilknytning til armsved.

Jeg fik i april 2016 lavet en behandling hos SVEDfri, og jeg er bare så glad. Jeg er i dag 90-95% fri for min armsved, som jeg har været plaget af i rigtig mange år. Jeg kan pludselig gå i andet end hvide t-shirts.

Så hvis du går der ude med samme problem, så bare se at få lavet en aftale med Lisa, og få en meget bedre hverdag.

Og nej, det er ikke farligt, og gør ikke så ondt som mange tror.

Kære Lisa Secher
Jeg blev behandlet hos SVEDfri den 7. januar og synes lige du skal have en opdatering. Resultatet af behandlingen er et mindre mirakel, hvor jeg føler mig fuldstændig tør hele tiden. Det har haft en stor indflydelse på min daglige tilfredshed, og jeg er taknemmelig for din hjælp!!!!

Mit forløb med Miradry-proceduren.

Selve behandlingen var tryg og meget kompetent, og ikke særlig smertefuld.

Dagen hvor jeg var blevet behandlet, havde jeg en sviende smerte i armhulerne, som var til at holde ud, og jeg tog ingen smertestillende midler. Armhulerne var hævede og røde.

Næste dag var smerten væk, kun lidt ømhed. Hævelsen var der i samme tykkelse, og den havde bredt sig lidt ned ad armen og siden af torsoen. Huden i og omkring armhulen er følelsesløs.

Hævelsen og rødmen er aftaget markant, og armhulen er lidt ”knoldet” en uge senere. Huden fra armhulen og et stykke ned ad armen er stadig delvis følelsesløs, og jeg kan mærke en lille prikken og ømhed dér.

Ingen armsved siden behandlingen!

 

En meget effektiv og varig behandling, som løser problemet i stedet for kun at give kortvarig bedring. Jeg er gået fra at skifte bluser et par gange dagligt til aldrig have sved eller kløe i armhulerne, og det har gjort en stor forskel for min daglige trivsel. Jeg tænker aldrig over det mere og nyder friheden!

Nu er det snart 2 måneder siden jeg fik min miradry behandling.
Resultatet er helt utroligt, jeg føler mig nu som et normalt menneske.
Før behandlingen kunne jeg kun gå i mørkt tøj, og skulle jeg ved særlige lejligheder presse mig selv i en lys skjorte, gik der maks to timer til der var pletter på størrelse med en CD under mine arme.
I dag er jeg på arbejde iført en lyseblå skjorte – noget der ville være helt umuligt uden denne behandling.
At se tilbage på hvor invaliderende dette har været gennem hele mit voksne liv, er jeg utrolig ærgerlig over at jeg ikke faldt over Lisa tidligere.
Selve behandlingen tager kun to-tre timer, og er ganske smertefri – for mig var det kun selve bedøvelsen inden behandling, som gjorde lidt ondt. – men det var ikke meget værre end at være til tandlægen 🙂
Efter behandlingen var jeg hævet under armene i ca. en uge, hvorefter hævningen aftog ganske hurtigt.
Lige efter behandlingen er man helt tør – nærmest uvirkeligt – men efter ca 1 måneds tid kunne jeg godt begynde at blive lidt fugtig under armene efter at have noget fysisk, men det er måske 1/100 af hvad det var inden.
Alt i alt en behandling, som virker perfekt og Lisa får tiden til at flyve, mens hun laver behandlingen.
De varmeste anbefalinger herfra.

Lisa virket som en av de dyktigste innen området, og har langt bedre priser enn i Norge. Jeg tok en dagstur til København for å utføre behandlingen. Det var riktig så koselig stemning, og det var kun et par minutter med bedøvelse som sved litt. Resten av behandlingen merket jeg ikke. På vei hjem var det umulig å se at jeg hadde gjort behandlingen. Kjøleelementene var så små at de fint ble gjemt under jakken min. Rett før flyet landet merket jeg at jeg ble øm. Jeg hadde dessverre ikke noe ibux tilstede som kunne fjerne ubehaget, men det var likevel helt overkommelig uten. Da jeg har en veldig aktiv jobb tok jeg helt fri dagen etter behandlingen og brukte dagen på å kjøle ned. På dag 2 dro jeg på jobb uten noe ubehag, tok kun et par ibux. Nå er det én uke siden behandlingen og jeg er fortsatt litt øm, men ikke noe som syntes eller merkes. Hverdagen fungerer bra, jeg trener, jobber og gjør alt som før. Minus svetteringer under armene.

Jeg er virkelig positiv overfor behandlingen. Jeg har fra første dag været helt tør under armene og har haft svedproblemer i mere end 20 år.
Stadig lidt øm efter noget tid, men bedring for hver dag, der går. Jeg er begyndt at bruge deo efter en uge, men ikke fordi der er brug for det. Blot en vane, at det er jo det man gør. Det er nu 14 dage siden jeg blev behandlet og jeg har det rigtig godt.
Noget jeg virkelig også har været glad for, det er den information, der er givet om hvordan det er efter behandlingen. Så ved man præcis hvad man skal forholde sig til. Og det holder stik. Jeg har fx stadig små buler under armene og det er der slet ikke lagt skjul på og det er bare skønt, at man ingen bekymringer har. Man kan sagtens klare de små slags bivirkninger, der er (de er kun en smule irriterende, men intet taget i betragtning for at man er svedfri) det er en fornøjelse i hverdagen.
Hvis SVEDfri max kan få fx fem stjerner, så får SVEDfri fem stjerner fra mig.

Jeg har siden 2007 haft problemer med overdreven sved fra armhuler. Jeg har fået kirurgisk fjernet alle svedkirtler, hvilket hjalp for en kort periode, jeg har også prøvet at få strøm og ercoril piller, hvilket ikke hjalp tilstrækkeligt. Heldigvis blev jeg i 2017 gjort opmærksom på Miradry og jeg fik for fire måneder siden udført behandlingen, som har fuldstændig løst mit problem! Det har været som en livsændring, jeg kan nu ugeneret deltage i sociale arrangementer, hvilket jeg ikke har kunne tidligere, da jeg altid bekymrede mig om sved og forsøgt at skjule de store plamager under armene. En Miradry behandling var nok for mig og har været alle pengene værd. Kun folk, som har oplevet problemet selv, ved hvor stor en gene det er. Jeg giver Miradry de varmeste anbefalinger!

Alle pengene værd!

Jeg fik behandlingen ved Lisa, som var meget sød og god til at informere om behandlingen. Inden jeg ankom til klinikken, var jeg nervøs over de mulige smerter ifm. behandlingen, men jeg blev positivt overrasket. Det var slet ikke så slemt, og resultatet er jeg ovenud tilfreds med. Jeg kan nu gå i det tøj, som jeg har lyst til uden at tænke på svedskjolder i armhulerne – endda også en lyseblå skjorte! De varmeste anbefalinger herfra!

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Lisa og MiraDry-behandlingen.
Lisa er rigtig god til at gennemgå behandlingen, så man føler sig tryg ved det hele.
Man kan med det samme mærke, at hun har meget erfaring med MiraDry, og at hun har fuldstændig styr på det, hun laver. Hun brænder virkelig for at hjælpe sine patienter, og derudover er hun et rigtig rart menneske.

I have struggled with this problem for many years and was relieved to find out about the MiraDry option, however at the same time I was a bit anxious. I had many concerns about the procedure, but I also knew it was my last chance as I have tried everything else. As soon as I met Lisa for the consultation, I felt much more at ease and recieved all the information I needed in order to make an informed decision. The procedure itself was far easier than I expected, and Lisa communicated clearly on the process the whole time as well as made me feel as comfortable as possible. The discomfort was minor, and overall it was more than worth it in order to be rid of this problem for life.